Het lukt mij als zzp’er niet om een interne overboeking te doen. Hoe kan dit?

Waarschijnlijk staat je bankrekening op importeren. Dat betekent dat je je moet laten leiden door wat er op je bankrekening gebeurt. Het handmatig boeken op die bankrekening is dan niet mogelijk.

Een interne overboeking doe je middels de grote roze knop 'intern overboeken'. Als je de betreffende bankrekening selecteert kan je vervolgens klikken op 'toon niet geboekte betalingen'. Je kiest vervolgens het betreffende bedrag dat je hebt overgemaakt.

Tags: bankrekening importeren, interne overboeking, toon niet geboekte betalingen