Hoe koppel ik als zzp’er de bankmutaties aan de boekingen?

Je kunt de mutaties eenvoudig wegboeken via het tabblad ‘bank'. Klik op het tabblad 'bank' en vervolgens in de kolom 'actie' op het kleine venster achter mutaties die nog op te boeken staan. Kies je voor 'boeken als' dan krijg je een aantal keuzemogelijkheden, gebaseerd op eerdere boekingen. Kies je voor 'boeken uitgebreid' dan kom je in het venster 'inkomsten toevoegen' of 'uitgaven toevoegen'. Je ziet dat de regel betalingen van deze factuur al is ingevuld met het juiste bedrag en de juiste omschrijving. Voeg de overige gegevens in. Als je in de regel boekingen het juiste bedrag invult zal je zien dat het nog te betalen bedrag op nul komt.

Klik dus NIET nogmaals op de knop betaling toevoegen (daardoor krijg je het dubbele bedrag)

Tags: bankmutaties, boekingen, koppel mutaties aan boekingen, mutaties boeken, mutaties wegboeken, weg boeken mutaties