Hoe moet ik als zzp’er omgaan met balansposten

Als je een investering doet (bijvoorbeeld een auto koopt) selecteer je bij type 'auto' (in uitgaven / 'uitgebreide modus'). Automatisch zal een schermpje met afschrijvingstermijn en restwaarde opkomen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld 'computer/laptop', etc. balansposten worden dus automatisch verwerkt.

In Ficsus.nl kan je echt boekhouden voor beginners

Tags: afschrijvingen, afschrijvingstermijn, balans, balansboeken, balansposten, balansposten posten, investering, restwaarde, type, uitgebreide modus