Hoe moet ik belastingaangifte doen als zzp’er?

Met Ficsus.nl is het heel eenvoudig om belastingaangifte te doen als zzp’er. Klik op het tabblad ‘btw’. Kies vervolgens de periode waarover je de btw-aangifte wilt doen. Dit kan een per jaar, per kwartaal (dat is standaard) of maandelijks. Klik op het knopje ‘herberekenen’ en de te betalen of ontvangen belasting komt eruit rollen. Met Ficsus.nl kan je de btw-aangifte rechtstreeks indienen bij de Belastingdienst. Zorg er wel voor dat de aangifte op tijd door de Belastingdienst is ontvangen. Voorkom op die manier een boete van de Belastingdienst.

Tags: belasting-aangifte, belastingaangifte, belastingaangifte belastingdienst, herberekenen belasting