Hoe verwijder ik als zzp’er een geïmporteerde bankmutatie uit de lijst?

Klik op het tabblad bank op 'voorgaande imports'. Door op het rode kruisje van de betreffende import te klikken verwijder je deze. LET OP: dit lukt alleen als ALLE mutaties van die import nog NIET geboekt zijn. Eventueel moet je van deze mutaties eerst de betaling weer verwijderen.

Tags: bankmutaties verwijderen, bankmutaties weghalen, geimporteerd, geimporteerde bank, geimporteerde bankmutatie, voorgaande imports