Ik ben op zzp-basis werkzaam in de persoonlijke dienstverlening, welk boekhoudprogramma past bij mij?

Ben je werkzaam als zzp’er in de persoonlijke dienstverlening? Met het boekhoudprogramma van Fiscsus.nl heb je de juiste tool in handen om gemakkelijk, snel en efficiënt je administratie bij te houden. Ook voor ondernemers zonder uitgebreide boekhoudkennis. Vele kappers, wasserijen, schoonheidssalons, autorijscholen, uitvaartbedrijven en andere persoonlijk dienstverleners gingen je al voor.

Het boekhoudprogramma van Ficsus.nl maakt het bijhouden van de boekhouding heel eenvoudig. In een paar klikken boek je in- en verkopen en maak je snel facturen in eigen huisstijl. Die facturen kan je vervolgens met één druk op de knop digitaal versturen. Het boekhoudprogramma is voor iedere ondernemer toegankelijk, met of zonder boekhoudkundige kennis. Ook de Btw-aangifte doe je voortaan gewoon zelf! Kies voor onze oplossingen voor persoonlijke dienstverleners en ervaar hoe makkelijk het is om zelf de boekhouding te doen en altijd financieel inzicht te hebben in je onderneming.

Je kunt het boekhoudprogramma nu 35 dagen gratis uitproberen. Dit is echt geheel gratis boekhoudprogramma, je zit nergens aan vast!

Tags: online boekhouden, persoonlijke dienstverlening boekhoudprogramma, persoonlijke dienstverlening boekhoudsoftware, persoonlijke dienstverlening internet boekhouden, zzp persoonlijke dienstverlening, zzp persoonlijke dienstverlening boekhouden

verwante artikelen:

Laatste update: 2017-05-03 14:16