Is het mogelijk om als zzp’er de zakelijk gereden km ’s met mijn privéauto te verwerken in Ficsus.nl?

De gereden kilometers kan je in Ficsus.nl boeken door naar de roze knop 'uitgaven' te gaan. Je geeft nu een omschrijving van de boeking, selecteert 'kosten voor mobiliteit' en vult de overige velden in. Het is daarbij verstandig om in de omschrijving aan te geven dat je een x-aantal kilometers tegen € 0,19 hebt gereden.

Tags: kilometers privé, kosten voor mobiliteit, zakelijke gereden km