Is internet veilig genoeg om deze applicatie te gebruiken als zzp’er?

Ja, Ficsus.nl neemt veiligheid op internet zeer nauw. Ficsus.nl werkt daarom samen met professionele internet- en databeveiligers. Daarnaast worden alle ingevulde bedragen bij het opslaan gecodeerd en losgekoppeld van je persoonlijke gegevens. De website zelf draait volledig onder SSL, het systeem waar ook banken mee werken.

Ficsus.nl is tevens in bezit van het keurmerk Zeker-Online. Dit kwaliteitskeurmerk van de Stichting Zeker-Online is toegekend na een grondig onderzoek.

Het keurmerk Zeker-Online richt zich op drie pijlers. Betrouwbaarheid, veiligheid en juridische zekerheid. Je bent er bij ons (met dit keurmerk) zeker van dat je online administratieve dienstverlening betrouwbaar, veilig en voortdurend beschikbaar is. Het keurmerk hanteert de richtlijnen voor veilige webapplicaties van het NCSC. Ook gelden er strenge eisen wat betreft continuïteit en privacy. Het keurmerk kadert het veilig gebruik van een online administratie in. Een onafhankelijk en deskundig auditteam beoordeelt de drie pijlers. 

Tags: applicatie veilig, internet veilig

verwante artikelen:

Laatste update: 2017-05-03 13:52