Waar kan als ik zzp’er een algemene vraag stellen?

Antwoord op veel gestelde vragen kan je vinden op de website (tabblad klantenservice). Mocht je onverhoopt een vraag hebben waarop je het antwoord niet op de website of in de toelichting kunt vinden, dan kan je deze vraag aan ons mailen. Bij voorkeur doe je dat vanuit Ficsus.nl.nl door op de Feedback knop te klikken. Je vraag komt dan in ons ticketsysteem waardoor een snelle opvolging onzerzijds gewaarborgd is.

Tags: algemene vraag, vraag, vraag algemeen, vraag stellen, vragen