Wachtwoord vergeten. Hoe vraag ik als zzp’er een nieuw wachtwoord aan?

Ficsus.nl zal nooit telefonisch of per e-mail je wachtwoord verstrekken. Wachtwoorden staan bij ons beveiligd en versleuteld opgeslagen en ook de medewerkers kunnen hier niet bij. Wachtwoord vergeten? Onder het gedeelte waar je normaal gesproken inlogt, staat een link om je wachtwoord opnieuw aan te vragen. Klik hierop en volg de gevraagde stappen.

Tags: inloggegevens, wachtwoord, wachtwoord kwijt, wachtwoord vergeten