Wat moet ik doen bij de foutmelding ‘internal server error’?

De melding ‘internal server error’ is een beveiliging. Als je te lang bent ingelogd, kan je namelijk veiligheidshalve niet meer direct de btw-aangifte indienen. Je dient dan uit te loggen en opnieuw in te loggen. Als je de volgende stappen doorloopt, zou het probleem zich niet moeten voordoen:

1. Ga naar www.Ficsus.nl - ben je automatisch ingelogd, log dan uit. Dit doe je door rechtsboven in de groene balk op uitloggen te klikken.
2. Was je niet automatisch ingelogd, of heb je stap 1 doorlopen, log dan opnieuw in.
3. Ga direct naar het tabblad btw en doorloop de stappen om de btw-aangifte in te dienen.

Tags: foutmelding, internal server error, te lang ingelogd