Welk online boekhoudprogramma is geschikt voor zzp’ers in de ICT?

Ben je als zzp’er werkzaam in de ICT en op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma? Met het boekhoudprogramma van Ficsus.nl heb je de juiste tool in handen om gemakkelijk, snel en efficiënt je administratie bij te houden. Vele servicemonteurs, programmeurs, systeembeheerders en webdesigner en andere zzp’ers in de ICT gingen je al voor. Ons programma zit uitstekend in elkaar.

Het gemakkelijke boekhoudprogramma van Ficsus.nl maakt het bijhouden van de boekhouding heel eenvoudig. In een paar klikken boek je in- en verkopen en maak je snel facturen in eigen huisstijl. Die facturen kan je vervolgens met één druk op de knop digitaal versturen. Het boekhoudprogramma is voor iedere ondernemer toegankelijk, met of zonder boekhoudkundige kennis. Ook de btw-aangifte doe je voortaan gewoon zelf! Kies voor onze oplossing voor ICT’ers en ervaar hoe makkelijk het is om zelf de boekhouding te doen en altijd financieel inzicht te hebben in je onderneming.

Tags: boekhouden ict, boekhoudprogramma ict, boekhoudsoftware ict, freelance boekhouden, online boekhouden it, zzp ict boekhouden, zzp'ers ict boekhoudprogramma