Welk online boekhoudprogramma is geschikt voor zzp’ers in de zakelijke dienstverlening

Ben je als zzp’er werkzaam als zakelijke dienstverlener en op zoek naar een goed boekhoudprogramma? Ficsus.nl biedt je de oplossing. Het online boekhoudprogramma van Ficsus.nl is namelijk speciaal ingericht voor de zakelijke dienstverlener. Vele adviesbureaus, advocaten, makelaars, architecten, communicatiebureaus, verhuur- en leasebedrijven, schoonmaakbedrijven en andere zakelijke dienstverleners gingen je voor. Een programma met een uitstekende staat van dienst.

Het boekhoudprogramma van Ficsus.nl maakt het bijhouden van de boekhouding heel eenvoudig. In een paar klikken boek je in- en verkopen en maak je snel facturen in eigen huisstijl. De facturen kan je vervolgens met één druk op de knop digitaal versturen. Het boekhoudprogramma is voor iedere ondernemer toegankelijk, met of zonder boekhoudkundige kennis. Ook de btw-aangifte doe je voortaan gewoon zelf! Kies voor onze oplossing voor zakelijke dienstverleners en ervaar hoe makkelijk het is om zelf de boekhouding te doen en altijd financieel inzicht te hebben in je onderneming.

 

Tags: boekhouden advocaten, boekhouden notarissen, zakelijke dienstverlening boekhouden, zakelijke dienstverlening boekhoudprogramma, zakelijke dienstverlening boekhoudsoftware, zakelijke dienstverlening online boekhouden, zakelijke dienstverlening zzp

verwante artikelen:

Laatste update: 2017-05-03 14:14