Is er een handleiding beschikbaar voor Ficsus.nl?

Ficsus.nl is ontworpen vanuit het 'look, feel and use'-principe. Zodra je inlogt voel je aan hoe het werkt. Met de twee grote knoppen in beeld verwerk je de inkomsten en uitgaven, Ficsus.nl zorgt dat het automatisch boekhoudkundig juist verwerkt wordt. Met de diverse tabbladen heb je direct inzicht in je boekhouding.

We hebben echter een handleiding ‘snelstart boekhouding’ voor de zzp'er die iets meer begeleiding wil. Klik daarvoor op deze link.

Tags: handleiding, handleidingen, snelstart boekhouding, uitleg ficsus.nl