Een boekhoudprogramma
dat past bij jou.

Probeer 35 dagen
gratis en vrijblijvend
Nu starten

Online boekhouden voor iedere zzp'er

Ficsus.nl is geschikt voor elke zzp’er. Wist je bijvoorbeeld dat er ook zzp’ende dominees zijn? Zzp’ende helikopterpiloten? Of badmeesters? We komen ze allemaal tegen bij Ficsus.nl.

Je boekt net zo makkelijk je dagdienst bij het zwemgedeelte van het Veluwemeer als de ochtendmis in de kerk van Bovenkarspel. Als zzp’er ben je bij Ficsus.nl aan het juiste adres. 

 

De zzp-markt groeit en nieuwe branches ontstaan en ontwikkelen zich snel. Ficsus.nl reageert vooruit op deze dynamische wereld. 

 

Wij willen je een online boekhoudprogramma aanbieden wat geschikt is voor elke zzp’er in iedere branche.

Vele zzp’ers in bijvoorbeeld de financiële dienstverlening, groothandel, horeca, HRM, informatie en communicatie, non-profit dienverlening, onderwijs, overheid, productie, vervoer en opslag, waterbedrijven en afvalbeheer ervaren ons online boekhoudprogramma als positief.

 

E-boekhouden-ZZP

 

Online boekhouden en de voordelen voor ZZP'ers 

Het online boekhoudprogramma van Ficsus.nl maakt het bijhouden van de boekhouding heel eenvoudig. In een paar klikken boek je in- en verkopen en maak je snel facturen in je eigen huisstijl.

Die facturen kan je vervolgens met één druk op de knop digitaal versturen.


Het boekhoudprogramma is voor iedere ondernemer toegankelijk, met of zonder boekhoudkundige kennis. Dus ook de btw-aangifte doe je voortaan gewoon zelf!

Kies voor onze oplossingen voor zzp’ers en ervaar hoe gemakkelijk het is om zelf de boekhouding te doen en altijd financieel inzicht te hebben in je onderneming. Ook geschikt voor een stichting en een eenmanszaak.


Direct starten met online boekhouden

Ficsus.nl Boekhouden Compleet is het eenvoudigste online boekhoudprogramma speciaal voor zzp'ers. Het unieke online boekhoudprogramma wordt aangeboden voor slechts €12,50 p/m.

Door de duidelijke focus te leggen op zzp kan de prijs laag blijven en blijft de kwaliteit gewaarborgd. Je kunt 35 dagen gratis ons boekhoudprogramma uitproberen.

Ervaar het gebruiksgemak en start met boekhouden