Slim boekhoudprogramma voor zakelijke dienstverleners

Probeer 35 dagen
gratis en vrijblijvend
Nu starten

Online boekhouden voor zakelijke dienstverleners

Ben je als zzp’er werkzaam als zakelijke dienstverlener en op zoek naar een geschikt boekhoudprogramma? Ficsus.nl biedt je de oplossing.

Het online boekhoudprogramma van Ficsus.nl is namelijk speciaal ingericht voor de zakelijke dienstverleners.

Vele adviesbureaus, advocaten, makelaars, architecten, communicatiebureaus, verhuur- en leasebedrijven, schoonmaakbedrijven en vele andere zakelijke dienstverleners gingen je voor.


Een online boekhoudprogramma met een uitstekende staat van dienst.

Voordelen voor zakelijke dienstverleners

Het boekhoudprogramma van Ficsus.nl maakt het bijhouden van de boekhouding heel eenvoudig. In een paar klikken boek je in- en verkopen en maak je snel facturen in je eigen huisstijl.

De facturen kan je vervolgens met één druk op de knop digitaal versturen. Het boekhoudprogramma is voor iedere zakelijke dienstverlener toegankelijk, met of zonder boekhoudkundige kennis.

Je doet de btw-aangifte voortaan gewoon zelf! 

 

Kies voor onze oplossing voor zakelijke dienstverleners en ervaar hoe makkelijk het is om zelf de boekhouding te doen en altijd financieel inzicht te hebben in je onderneming.

Online boekhouden en de Belastingdienst

Bij de keuze voor een online boekhoudpakket speelt de Belastingdienst ook een grote rol. Een juiste administratie voeren is namelijk verplicht. De belastingdienst onderstreept op haar website het belang van een betrouwbaar boekhoudprogramma.

Een juiste administratie is namelijk de basis voor een correcte administratie en een juiste belastingaangifte.

In samenwerking met de Belastingdienst is daarom het keurmerk Zeker-Online op de markt gebracht. Als een aanbieder van een boekhoudprogramma beschikt over het keurmerk Zeker-Online, dan ben je er zeker van dat de boekhoudsoftware veilig en betrouwbaar is. 

Keurmerk Zeker-Online

Nu 35 dagen gratis online boekhouden

Ficsus.nl biedt je de mogelijkheid om ons boekhoudprogramma eerst 35 dagen gratis te testen. Je zit tijdens, en ook na de proefperiode nergens aan vast. Je kunt er zelf voor kiezen om het proefabonnement om te zetten in een betaalde variant.

Dit kan je doen door middel van een automatische incasso of betalen via iDEAL. Je zult ervaren dat online boekhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.