Een juiste boekhouding
is een zorg minder

Probeer 35 dagen
gratis en vrijblijvend
Nu starten

Online boekhouden voor zzp'ers in de gezondheidszorg 

Ben je als zzp’er werkzaam in de zorg en op zoek naar een geschikt en eenvoudig boekhoudprogramma? Met het boekhoudprogramma van Ficsus.nl heb je de juiste tool in handen om gemakkelijk, snel en efficiënt je administratie bij te houden.

Ook voor ondernemers zonder boekhoudkennis.

Vele zzp’ers in de thuiszorg, jeugdzorg, ziekenhuiszorg, revalidatiezorg, gehandicaptenzorg en andere zzp’er in de gezondheidszorg gingen je al voor.

 

Het online boekhoudprogramma van Ficsus.nl neemt je boekhoudzorgen weg. 

Voordelen online boekhouden 

Met Ficsus.nl Boekhouden Compleet kan je makkelijk boekhouden. Je voert snel jouw inkomsten en uitgaven in en het programma doet de rest. In een handig overzicht volgt de winst- en verliesrekening en de balans.

Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Het boekhoudprogramma verwerkt dit op de juiste boekhoudkundige manier.

Ook de btw-aangifte doe je voortaan gewoon zelf!  De aangifte staat al helemaal voor je klaar. Het enige wat je nog moet doen is op de knop verzenden te drukken. De btw-aangifte is verstuurd naar de Belastingdienst. 

Kies voor onze oplossingen voor zzp’ers in de zorg en ervaar hoe makkelijk het is om zelf de boekhouding te doen en altijd financieel inzicht te hebben in je onderneming.


Handige boekhoudfuncties

Ficsus.nl Boekhouden Compleet beschikt over handige boekhoudfuncties. Houdt eenvoudig je uren bij met de urenregistratie functie van Ficsus.nl. Ook je kilometeradministratie is altijd op orde met de rittenregistratie functie.

De Scan & Store App bezorgt je nog meer gemak. Scan je bonnen en facturen in met de camera van je smartphone en deze komen direct terecht in je boekhouding.

Ook beschikt Ficsus.nl over een handige functie om relatiebeheer en productbeheer toe te passen. Door Ficsus.nl krijg je structuur en overzicht in je boekhouding.