Online gereedschap binnen handbereik.

Probeer 35 dagen
gratis en vrijblijvend
Nu starten

Online boekhouden voor zzp'ers in de bouw

Ben je als zzp’er werkzaam in de bouw en op zoek naar een geschikt online boekhoudprogramma? Met het ijzersterk gereedschap van Ficsus.nl doe je eenvoudig je boekhouding. Ook voor bouwvakkers zonder boekhoudkennis.

Vele loodgieters, timmermannen, stukadoors, elektricien, aannemers, tegelzetters en kraanmachinisten en alle andere zzp’ers in de bouw gingen je voor.


Een eenvoudig boekhoudprogramma dat levert wat jij nodig hebt voor een correcte administratie! 

Voordelen online boekhouden

Het online boekhoudprogramma van Ficsus.nl maakt het bijhouden van de boekhouding heel eenvoudig. In een paar klikken boek je in- en verkopen en maak je snel facturen in je eigen huisstijl. Die facturen kan je vervolgens met één druk op de knop digitaal versturen.

Daarnaast kan je eenvoudig je urenregistratie en kilometerregistratie bijhouden. Met de rittenregistratie van Ficsus.nl krijg je eenvoudig overzicht in de gereden kilometers. Je kunt direct zien hoeveel kilometers je zakelijk of privé hebt gereden.

Het boekhoudprogramma is voor iedere zzp'ers in de bouw toegankelijk, met of zonder boekhoudkundige kennis. Dus ook de btw-aangifte doe je voortaan gewoon zelf!

 

Kies voor onze oplossingen voor zzp’ers in de bouw en ervaar hoe makkelijk het is om zelf de boekhouding te doen en altijd financieel inzicht te hebben in je onderneming.


Online boekhouden met de maximale zekerheid

Je wilt graag de maximale zekerheid hebben over je boekhouding. Om die reden is het keurmerk Zeker-Online opgericht. De Belastingdienst onderschrijft het belang van een betrouwbare en juiste boekhouding en ondersteund daarom het keurmerk Zeker-Online.

Goede administratiesoftware helpt je om je administratie op orde te hebben en zorgt dat jouw gegevens 7 jaar beschikbaar blijven. Een betrouwbare administratie is de basis voor een goede bedrijfsvoering en belastingaangifte.

Je bent er daarom zeker van dat de software van Ficsus.nl betrouwbaar en correct is.