Verleen jezelf ook eens een uitstekende dienst.

Probeer 35 dagen
gratis en vrijblijvend
Nu starten

Online boekhouden voor persoonlijke dienstverleners 

Ben je als zzp’er werkzaam als persoonlijke dienstverlener en op zoek naar een geschikt en simpel boekhoudprogramma? Met het boekhoudprogramma van Ficsus.nl heb je de juiste tool in handen om gemakkelijk, snel en efficiënt je administratie bij te houden.

Het online boekhoudprogramma van Ficsus.nl is speciaal ingericht voor persoonlijke dienstverleners. Ook voor ondernemers zonder boekhoudkennis.

Vele massagesalons, kappers, wasserijen, schoonheidssalons, autorijscholen, uitvaartbedrijven en andere persoonlijk dienstverleners gingen je al voor.

  

Voordelen van online boekhouden voor persoonlijke dienstverleners 

Het boekhoudprogramma van Ficsus.nl maakt het bijhouden van de boekhouding heel gemakkelijk. In een paar klikken boek je in- en verkopen en maak je snel facturen in eigen huisstijl.

Die facturen kan je vervolgens met één druk op de knop digitaal versturen. Het boekhoudprogramma is voor iedere persoonlijk dienstverlener toegankelijk, met of zonder boekhoudkundige kennis.

Ook de btw-aangifte doe je voortaan gewoon zelf!


Kies voor onze oplossingen voor persoonlijke dienstverleners en ervaar hoe makkelijk het is om zelf de boekhouding te doen en altijd financieel inzicht te hebben in je onderneming.

Keurmerk Zeker-Online

Online boekhouden doe je bij een keurmerkhouder van Zeker-Online. Het keurmerk Zeker-Online is een transparant en onafhankelijk keurmerk voor online administratieve diensten.

Dit keurmerk geeft je de maximale zekerheid. Het keurmerk staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit.

Als klant van Ficsus.nl mag je erop vertrouwen dat je eigenaar bent van je gegevens, dat het boekhoudprogramma voortdurend beschikbaar is en dat wij compliant zijn met de relevante wet- en regelgeving.

Een onafhankelijk en deskundig team beoordeeld Ficsus.nl Boekhouden Compleet op wel 250 punten. Kies voor maximale zekerheid!