Je boekhouding
volledig in balans.

Probeer 35 dagen
gratis en vrijblijvend
Nu starten

Online boekhouden voor zzp'ers in Cultuur, Sport en Religie 

Ben je als zzp’er werkzaam in de cultuur, sport of recreatie branche en op zoek naar een geschikt en eenvoudig boekhoudprogramma? Met het boekhoudprogramma van Ficsus.nl heb je de juiste tool in handen om gemakkelijk, snel en efficiënt je administratie bij te houden.

  

Vele teamleiders, accountmanagers, en coaches en alle ander zzp’ers in cultuur, sport en recreatie branche gingen je al voor.

 

Ons boekhoudprogramma spreekt voor zich. Ons programma bevat geen ingewikkelde termen als 'memoriaalboeking', 'journaalpost' of 'beginbalans'. Gewoon eenvoudig je boekhouding voeren! 

 

Online boekhouden voordelen 

Ficsus.nl Boekhouden Compleet maakt het boekhouden leuk. Het online boekhoudprogramma begeleidt je bij het doen van je boekhouding.

Je boekt eenvoudig je in- en verkopen en het programma verwerkt dit boekhouding op de juiste manier. Voeg je gewerkte uren, klanten en producten met één druk op de knop toe aan je factuur.

Bekijk je (niet-) betalingen in een helder overzicht en verstuur eenvoudig een herinnering of aanmaning.


De boekhoudsoftware is voor iedere ondernemer toegankelijk, met of zonder boekhoudkundige kennis. Dus ook de btw-aangifte doe je voortaan gewoon zelf!

Kies voor onze oplossingen voor zzp’ers in de cultuur, sport of recreatie branche en ervaar hoe makkelijk het is om zelf de boekhouding te doen en altijd financieel inzicht te hebben in je onderneming. Je online boekhouding start bij Ficsus.nl. 

Online boekhouden doe je bij een keurmerkhouder van Zeker-Online!

Online boekhouden doe je bij een keurmerkhouder van Zeker-Online. Zeker-Online is een onafhankelijk keurmerk voor online administratieve diensten, waar online boekhouden onder valt.

Niet alleen de boekhoudsoftware moet aan een groot aantal strenge kwaliteitsnormen voldoen, ook de software ontwikkelaar zelf wordt onder de loep genomen.

Dragers van dit keurmerk kunnen oprecht uitdragen dat online boekhouden met hun software veilig is. Zij voldoen immers aan de strengste normen. De toetsing hiervan vindt jaarlijks plaats en het normenkader kan tussentijds ook worden herzien.

Hierdoor blijft de veiligheid en betrouwbaarheid te allen tijde gewaarborgd!