Sneller online boekhouden

Probeer 35 dagen
gratis en vrijblijvend
Nu starten

Online boekhouden voor zzp'ers in de ICT en Media

Ben je als zzp’er werkzaam in de ICT of Media en op zoek naar een geschikt boekhoudprogramma? Met het boekhoudprogramma van Ficsus.nl heb je de juiste tool in handen om gemakkelijk, snel en efficiënt je administratie bij te houden.

Vele servicemonteurs, programmeurs, systeembeheerders en webdesigner en alle andere zzp’ers in de ICT en Media gingen je al voor.


Ons online boekhoudprogramma zit uitstekend in elkaar.

Voordelen online boekhouden 

Het online boekhoudprogramma van Ficsus.nl is speciaal gericht op zzp'ers in de ICT en Media. Gebruik Fiscus.nl nu en ervaar dat online boekhouden heel eenvoudig is.

Je voegt eenvoudig je in-en verkopen toe en het boekhoudprogramma verwerkt dit boekhouding op de juiste manier. De balans en winst- en verliesrekening worden automatisch voor je gemaakt en de btw-aangifte staat voor je klaar.

Met één druk op de knop is de btw-aangifte verstuurd naar de Belastingdienst.


Ook je facturen maak je in je eigen huisstijl en stuur je direct naar je klant. Het boekhoudprogramma is voor iedere ondernemer toegankelijk, met of zonder boekhoudkundige kennis.

Kies voor onze oplossingen voor ICT’ers en ervaar hoe makkelijk het is om zelf de boekhouding te doen en altijd financieel inzicht te hebben in je onderneming.

Veilig online boekhouden

Ficsus.nl is de trotse bezitter van het keurmerk Zeker-Online. Met dit keurmerk ben je er zeker van dat je veilig online kunt boekhouden.

Het keurmerk maakt zich sterk voor veiligheid, juridische zekerheid, kwaliteit en continuïteit.

Ficsus.nl Boekhouden Compleet is volledig conform dit keurmerk ingericht en moet daarom voldoen aan 250 strenge eisen.

Deze eisen worden door een onafhankelijk en deskundig auditteam beoordeeld. Dit geeft je de maximale zekerheid over je boekhouding