Is het mogelijk dat ik als zzp'er productenbeheer kan toepassen in Ficsus.nl

Ja, dat is binnen Ficsus.nl zeker mogelijk. Ga naar de knop ‘producten’ rechts in Ficsus.nl. Klik hierop en je kunt zeer eenvoudig een product toevoegen. Je kan de naam van het product, prijs en het type invullen. Met type wordt de manier van boeken bedoeld. Verkoop je bijvoorbeeld een schep, dan is dat inkomsten uit verkoop. Verhuur je daarentegen spullen, dan valt dat onder inkomsten uit verhuur.

In het vervolg is het boeken van een inkomstenfactuur een stuk makkelijker. Je klikt op product, vervolgens kies je 'schep' en de details over het product vult zich automatisch in.

Tags: online voorraad, voorraad lijst, Voorraadbeheer, voorraadbeheer software