Kan ik als zzp’er een back-up maken van mijn boekhouding?

Bij Ficsus.nl kan je geen echte back-ups maken. Dat doen wij echter wel voor u.

Wel kun je je gegevens exporteren en op je eigen computer opslaan. Dit doe je door bij het betreffende tabblad rechtsboven op het CSV-logo te klikken.

Het is wellicht goed om te noemen dat Ficsus.nl een volledig online product is. Dit betekent dat je onafhankelijk van je computer kunt inloggen op www.Ficsus.nl en je boekhouding kunt inzien. Het enige wat je nodig hebt is een Internetverbinding.

Mocht onverhoopt je computer het niet meer doen, meer specifiek je harde schijf, dan is er dus niets aan de hand. Al uw gegevens blijven gewoon beschikbaar op onze servers.

Tags: back up, back-up, csv logo