Opzeggen van mijn abonnement?

Ficscus.nl kan schriftelijk, via de feedback knop in Ficsus.nl of via de mail worden opgezegd met inachtneming van een opzegtermijn van één maand. Vermeldt in de schriftelijke opzegging je naam, je klantnummer en de reden van opzegging.

Stuur dit op naar: 

Schriftelijk:
Ficsus.nl BV
T.a.v. Afdeling Klantenbeheer 
Kanaaldijk 2a
5735SL Aarle-Rixtel

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zullen de opzegging bevestigen. Mocht u binnen 14 dagen nog geen bevestiging van opzegging hebben ontvangen, dan dient u contact met ons op te nemen.

Hoe sluit ik een abonnement af?

Wil je graag een abonnement op het boekhoudprogramma Ficsus.nl? Registreer je dan eerst. Dit kan vrij eenvoudig door rechtsboven op de button ‘Probeer Ficsus.nl gratis’ te klikken.

Doorloop de stappen en je bent klaar om het online boekhoudprogramma 35 dagen gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken.

Hoe kan ik inloggen?

Je kunt inloggen met je e-mailadres en wachtwoord, aan de bovenkant van de Ficsus.nl-website of op www.ficsbook.nl. Ben je nog niet geregistreerd, dan dien je jezelf eerst gratis te registreren.

Met deze gratis registratie verplicht jezelf tot niets! Je kunt dan wel gratis 35 dagen alle functionaliteit van Ficsus.nl uitproberen!

 

Blijf je altijd ingelogd?

Nee, dit kunnen wij helaas niet doen vanwege de internetveiligheid en de gevoeligheid van (je) financiële gegevens. Sterker nog, elke gebruiker wordt automatisch uitgelogd na 30 minuten inactiviteit.

Een nieuw wachtwoord aanvragen?

Ficsus.nl zal nooit telefonisch of per e-mail je wachtwoord verstrekken. Wachtwoorden staan bij ons beveiligd en versleuteld opgeslagen en ook de medewerkers kunnen hier niet bij.

Wachtwoord vergeten? Onder het gedeelte waar je normaal gesproken inlogt, staat een link om je wachtwoord opnieuw aan te vragen. Klik hierop en volg de gevraagde stappen.