Nieuwe release Ficsus.nl Boekhouden Compleet

Het is mogelijk om binnen Ficsus.nl Boekhouden Compleet feedback te geven. Een aantal klanten maakt hiervan regelmatig gebruik. Wij waarderen dat enorm. Door deze feedback (negatief en/of positief) kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren. Dat hebben we ook gedaan. Een groot aantal aanbevelingen hebben we verwerkt in ons boekhoudprogramma.

Graag staan wij even stil bij deze veranderingen, zodat iedereen hiervan kan profiteren. De grootste verandering is het nieuwe bankboeken. Wij zijn ervan overtuigd dat boekhouden nu nog sneller en makkelijk gaat. In het vorige blog is het nieuwe bankboeken naar voren gekomen. Wij hopen dat het duidelijk is geworden hoe het nieuwe bankboeken werkt. Mochten er toch nog vragen zijn, aarzel dan niet om die te stellen.

Naast het nieuwe bankboeken is er nog meer veranderd binnen Ficsus.nl Boekhouden Compleet. Graag zetten we deze veranderingen voor je op een rijtje.

Wat is er veranderd:

  • Automatische koppeling met de Kamer van Koophandel.*
  • De mogelijkheid om je factuur naar meerdere e-mailadressen te sturen.
  • Video's toegevoegd voor extra informatie over onze dienstverlening.
  • PDF wordt ondersteund als bonnetje.Beeldformaat bonnetjes groter.
  • Datum bij bonnetjes scannen.Totaalbedrag openstaande facturen op dashboard.
  • De mogelijkheid om binnen 'uren' te werken met uren en minuten.
  • Interne overboekingen exporteren naar Excel.
  • De optie om je factuur op te stellen zonder btw.
  • Niet meer mogelijk om dubbele relaties toe te voegen.
  • Je kunt nu gebruik maken van de TAB-toets.Opmerkingenveld toegevoegd bij relaties. Eurotekens voor het bedrag geplaatst.

* Koppeling met de Kamer van Koophandel

Door de koppeling met de Kamper van Koophandel is het mogelijk om direct de gegevens van je relatie op te roepen. Je typt de eerste letters van je relatie in en Ficsus.nl zoekt de relatie voor je op. Klik op de relatie en Ficsus.nl vult de gegevens van je relatie verder voor je in. Dit bespaart je een hoop tijd.

Koppeling boekhoudprogramma met KvK

Ficsus.nl waardeert feedback enorm! Wil je iets kwijt, of heb je vragen, dan kan je ons altijd benaderen. Stuur ons even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij beantwoorden die zo snel mogelijk. 

Benieuwd of Ficsus.nl bij jou past? Je kunt ons boekhoudprogramma nu eerst 35 dagen gratis uitproberen. Je zult ervaren dat je administratie binnen een handomdraai op orde is.