Ficsus.nl
Boekhouden Compleet

Algemeen

Specifiek voor zzp’ers
Prijs per maand
€12,50

Online boekhouden

Eenvoudig inkomsten/uitgaven boeken
Snelle adequate klantenservice
Aantal mutaties per maand
Onbeperkt

Standaardfuncties

Btw-aangifte rechtstreeks indienen
Ritten-/kilometerregistratie
Uren administreren en factureren
Gemakkelijk producten beheren
Relatie-/klantenbeheer
Exportfunctie
Automatische overzichten voor jaaraangifte
Meekijkfunctie accountant
Koppeling Nederlandse banken

GRATIS modules

GRATIS Scan & Store + App
GRATIS Factuurmodule + verzending

Betalingsvorm

Vooruitbetalen met iDEAL
Maandelijkse incasso

 

 

Veelgestelde vragen 

Wat gebeurt er na de gratis proefperiode?

Je kunt ons boekhoudprogramma geheel gratis en vrijblijvend uitproberen. Na de proefperiode ga je niet automatisch over tot een betaalaccount. 

Doe je niets na de proefperiode, dan kan je ook geen boekingen meer toevoegen. Wij sluiten dan het proefaccount voor je. Wil je wel gebruik maken van Ficsus.nl Boekhouden Compleet dan kan je een abonnement nemen.

Je kan er dan voor kiezen om met je reeds ingevulde boekhouding verder te gaan. Een andere optie is om een nieuwe start te maken met je boekhouding. Je bent namelijk geheel gewend aan ons boekhoudprogramma. Wij resetten dan je account en je kunt weer met een schone lei starten. 

Niets is je verplicht, alles is geheel vrijblijvend. Wel zo fijn toch?

Wat is de duur van de overeenkomst?

Ficsus.nl werkt met maandabonnementen. Het abonnementsbedrag wordt dan maandelijks via automatische incasso van je rekening afgeschreven. Maandabonnementen worden zonder opzegging automatisch verlegd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus). Je betaalt bij ons dus altijd een lage prijs van €12,50 per maand!

Wil je geen gebruik meer maken van Ficsus.nl Boekhouden Compleet, dan kan je het abonnement op ieder moment opzeggen. 

 

Kan ik met Ficsus.nl Boekhouden Compleet de btw-aangifte verrichten?

Ja, dat kan heel eenvoudig met ons boekhoudprogramma. Wij beschikken over een koppeling met de Belastingdienst. Wij zorgen ervoor dat je inkomsten en uitgaven automatisch correct verwerkt worden in je btw-aangifte. 

Met één druk op de knop is je btw-aangifte verstuurd naar de Belastingdienst. Zo snel en makkelijk hoort het te zijn!

Waarom kiezen voor Ficsus.nl Boekhouden Compleet?

Ficsus.nl wil het boekhouden écht leuker en makkelijker maken. Wij richten ons alleen op zzp'ers. Om die reden maken wij ons boekhoudprogramma niet onnodig ingewikkeld.

Door onze specialisatie weten wij precies wat jij al zzp'er nodig hebt en kunnen wij exact die informatie leveren waar de Belastingdienst om vraagt. 

 

  

 

Overzicht Ficsus.nl

Ficsus.nl begeleidt bij het doen van de zzp administratie. Je voert eenvoudig en simpel je inkomsten en uitgaven in en wij verwerken dit boekhoudkundig op de juiste manier. 

 

Probeer Ficsus.nl gratis

Factuurmodule

Voeg je gewerkte uren, klanten en producten met een druk op de knop toe aan je factuur. Stuur deze direct aan de klant in je eigen huisstijl. Bekijk je (niet-)betalingen in een helder overzicht. 

 

Probeer Ficsus.nl gratis

Urenregistratie

Niet alleen is je aanwezigheidsregistratie op orde, ook zie je of je het urencriterium hebt gehaald. Zzp’ers die meer dan 1225 uur werken komen in aanmerking voor duizenden euro’s voordeel. 

 

Probeer Ficsus.nl gratis

Rittenregistratie

Je ziet gelijk hoeveel je zakelijk of privé rijdt en hoe je belastingvoordeel kunt realiseren. Wist je dat ook voor privéauto’s btw op benzine/diesel soms aftrekbaar is? Je kilometerregistratie begint bij Ficsus.nl

 

Probeer Ficsus.nl gratis
banken

Bankkoppeling

De bankafschriften worden 1-op-1 geïmporteerd dus je hoeft je mutaties niet meer handmatig in te voeren. Het maakt daarom niet uit of je een bankrekening hebt bij Rabobank, ABN Amro, SNS bank of ING-bank.

 

Probeer Ficsus.nl gratis

Scan & Store + App

Met de app van Ficsus.nl scan je bonnen in met de camera van je smartphone en deze komen direct in je boekhouding terecht. Het bewaren van papieren bonnetjes is niet langer nodig. Handig toch?

 

Probeer Ficsus.nl gratis

Relatiebeheer

 Je krijgt eenvoudig overzicht in de inkomsten / uitgaven per klant. Je kunt dan precies zien hoeveel je nog te ontvangen of te betalen hebt per relatie. Eenvoudig je debiteuren en crediteuren beheren.

 

Probeer Ficsus.nl gratis

Productbeheer

Ficsus.nl biedt je de mogelijkheid tot productbeheer. Krijg eenvoudig overzicht in je producten. Voeg de producten met een druk op de knop toe aan je factuur. 

 

Probeer Ficsus.nl gratis