Hoe doe ik een interne overboeking?

Je wil een interne overboeking doen, maar het lukt niet. Waarschijnlijk staat je bankrekening op importeren. Dat betekent dat je je moet laten leiden door wat er op je bankrekening gebeurt. Het handmatig boeken op die bankrekening is dan niet mogelijk.

Een interne overboeking doe je middels de grote roze knop 'intern overboeken'. Als je de betreffende bankrekening selecteert kan je vervolgens klikken op 'toon niet geboekte betalingen'. Je kiest vervolgens het betreffende bedrag dat je hebt overgemaakt.

Bespaar op inkomstenbelasting

Stappenplan voor zzp'ers

Beparen op inkomstenbelasting
Download gratis e-book