Hoe moet ik een grootboekcode aanmaken?

Ficsus.nl geeft al een aantal standaard grootboekcodes, maar het kan voorkomen dat je graag je inkomsten/uitgaven onder een andere groep onderbrengt.

Je kunt de grootboekcodes beheren door op de knop 'instellingen' te klikken en vervolgens op 'grootboekcodes'. Hier kan je alle standaardcodes en de grootboekcodes die je zelf hebt toegevoegd bekijken. Ook kun je een nieuwe grootboekcode toevoegen.

Tip! Een grootboekcode wordt in de Ficsus.nl-boekingsschermen type genoemd.

Bespaar op inkomstenbelasting

Stappenplan voor zzp'ers

Beparen op inkomstenbelasting
Download gratis e-book