Als zzp’er raak ik vaak bonnetjes kwijt, hebben jullie hiervoor een oplossing?

Als zpp’er wil je een boekhoudprogramma waarbij je bonnen en facturen in kunt scannen op het moment dat je deze ontvangt. Met de app van Ficsus.nl scan je bonnen in met de camera van je smartphone en kun je deze direct in je boekhouding opnemen. Deze ontwikkeling is door de Belastingdienst goedgekeurd, wat betekent dat – als je werkt met Ficsus.nl – het bewaren van papieren bonnetjes niet langer nodig is. Boekhouding was nog nooit zo simpel.

Hieronder een voorbeeld van het proces 'bonnetjes scannen':

Tags: -