Hoe verleen ik als zzp’er mijn accountant toegang tot mijn boekhouden?

Log in op Ficsus.nl, ga daarna rechtsonder naar ‘instellingen’ en klik daarna bovenin de balk op ‘accountants’. Door het e-mailadres van je accountant op te geven verleen je hem of haar toegang. Uiteraard kunnen wij je ook in contact brengen met een goede accountant of boekhouder.

Let op! Als je accountant nog geen account bij ons heeft dient hij/zij even contact met ons op te nemen. De accountant dient namelijk zelf een (gratis) account te hebben.

Tags: toegang accountant, toegang administratie, toegang boekhouden, toegang boekhouder, toegang verlenen