Ik ben op zzp-basis werkzaam als kapper, welk boekhoudprogramma past bij mij?

Ben je werkzaam als zzp’er als kapper? Met de online boekhoudsoftware van Ficsus.nl heb je de juiste tool in handen om gemakkelijk snel en efficiënt je administratie bij te houden. Ook voor kappers zonder boekhoudkennis. Bij ons voer je gewoon je inkomsten en uitgaven in. Ficsus.nl zorgt dat deze boekhoudkundig op de juiste manier wordt verwerkt. Je werkt met de knoppen IN en UIT, en je ziet direct in de handige tabbladen wat dit boekhoudkundig betekent. Aan het eind van een jaar heb je met een druk op de knop de overzichten voor je belastingaangifte. Door het jaar heen kan je op elke willekeurige datum de balans en winst en verliesrekening raadplegen.

Met Ficsus.nl doe je je complete administratie. Wij combineren graag functies om te voorkomen dat je dubbel werk doet. Dit betekent dat je met hetzelfde gemak je urenadministratie, rittenregistratie en relatiebeheer bijhoudt. Uiteraard allemaal voor dezelfde prijs. Als je de gewerkte uren bijhoudt in Ficsus kan je deze met een druk op de knop op een factuur voor je klant zetten. De factuur kan je uiteraard via Ficsus.nl naar je klant (laten) sturen. Dit geldt ook voor producten. Je maakt producten aan in Ficsus.nl en zet ze met een druk op de knop op je factuur. Gewerkte uren, gereden kilometers of uitgebreid relatiebeheer (debiteuren/crediteuren) - allemaal heel snel en gemakkelijk inzichtelijk.

Het beste boekhoudprogramma vindt je bij Ficsus.nl. 

Tags: boekhoudprogramma kapper, boekhoudprogramma kappers, boekhoudsoftware kappers, internet boekhouden kapper, kapper zzp boekhouden, kapper zzp boekhoudprogramma, kapper zzp boekhoudsoftware, online boekhouden kapper

verwante artikelen:

Laatste update: 2017-05-03 14:15