Is het mogelijk dat ik als zzp’er urenadministratie kan toepassen met Ficsus.nl

Als zzp’er wil je een eenvoudig programma voor je urenregistratie. Snel en makkelijk je weekstaat of werkrooster koppelen aan je factuur. Niet alleen is je urenverantwoording dan altijd op orde (mocht dit gevraagd worden), ook zie je direct of je het fiscaal aantrekkelijke urencriterium al gehaald hebt. Wist je dat zzp’ers die meer dan 1225 uur werken op jaarbasis in aanmerking komen voor duizenden euro’s voordeel?  

Ficsus.nl beschikt over een handige 'urenadminsitratie' functie. Ga naar de knop ‘uren’ rechts in Ficsus.nl. Klik hierop en er verschijnt een overzicht van uren die je per project hebt gewerkt. Die procten dien je eerste aan te maken via 'Projecten beheren'. Je kan eenvoudig de uren toevoegen en koppelen aan een project. Vervolgens kan je de uren direct facturen aan je opdrachtgever. Klik op ‘factureer’ en onderaan het scherm kan je de factuur direct versturen aan je opdrachtgever conform de gewerkte uren. 

Klik vervolgens de gewenste taak aan en je kunt gelijk de factuur versturen naar je opdrachtgever. 

Tags: aanwezigheidsregistratie, dienstrooster, tijdregistratie, urenregistratie, urenregistratie software, urenstaat, weekstaat, werkrooster, werktijdenregistratie

verwante artikelen:

Laatste update: 2017-05-03 13:36