Kan ik als zzp’er de facturen maken in eigen huisstijl?

Je kunt de facturen binnen Ficsus.nl inrichten in je eigen huisstijl. Je krijgt de beschikking over een zeer uitgebreide factuurmodule. Ga naar de knop ‘factuurinstellingen’ rechtsonder in Ficsus.nl. Vervolgens klik je op 'Gebruik uw eigen template' en 'open de template editor' en je kunt gelijk de volgende zaken aanpassen:

- Logo
- Adresgegevens
- Betaalregel voor onder elke factuur
- Gebruik als ter attentie van (bijvoorbeeld crediteurenadministratie)
- Soort btw toepassen op factuur (hoog, laag of geen)

Door op het vakje 'omschrijving' te klikken kun je een extra regel voor toelichting toevoegen.

Voorbeeld factuur gemaakt in Ficsus.nl:

Tags: facturen, factuur, factuur aanpassen, factuur bewerken, factuur huisstijl, factuur huisstyle, factuur opmaken, factuurinstellingen, factuurmodule, lay out factuur, lay-out factuur, opmaak factuur, template editor