Welk online boekhoudprogramma is geschikt voor zzp’ers in de bouw?

Ben je als zzp’er werkzaam in de bouw en op zoek naar een geschikt boekhoudprogramma? Met het  ijzersterk gereedschap van Ficsus.nl doe je eenvoudig je boekhouding. Ook voor bouwvakkers zonder boekhoudkennis. Vele loodgieters, timmermannen, stukadoors, elektriciens, aannemers, tegelzetters en kraanmachinisten en alle andere zzp’ers in de bouw gingen je voor. 

Het boekhoudprogramma van Ficsus.nl maakt het bijhouden van je boekhouding heel eenvoudig. In een paar klikken boek je in- en verkopen en maak je snel facturen in eigen huisstijl. Die facturen kan je vervolgens met één druk op de knop digitaal versturen. Daarnaast kan je eenvoudig je urenregistratie en kilometerregistratie bijhouden. Met de rittenregistratie in Ficsus.nl krijg je eenvoudig overzicht van de gereden kilometers. Je kunt direct zien hoeveel kilometers je zakelijk of privé hebt gereden. Het boekhoudprogramma is voor iedere ondernemer toegankelijk, met of zonder boekhoudkundige kennis. Ook de Btw-aangifte doe je voortaan gewoon zelf! Kies voor onze oplossing voor zzp’ers in de bouw en ervaar hoe gemakkelijk het is om zelf de boekhouding te doen en altijd financieel inzicht te hebben in je onderneming.

Een eenvoudig boekhoudprogramma voor zzp vindt je bij Ficsus.nl. 

Tags: aannemer boekhouden, boekhouden bouw, boekhoudprogramma bouw, boekhoudsoftware bouw, loodgieter boekhouden, online boekhouden bouw, stukadoor boekhouden, tegelzetter boekhouden, timmerman boekhouden, zzp bouw, zzp'er bouw, zzp'ers bouw

verwante artikelen:

Laatste update: 2017-05-03 14:13