Welk online boekhoudprogramma is geschikt voor zzp’ers in de zorg?

Ben je als zzp’er werkzaam in de zorg en op zoek naar het beste boekhoudprogramma? Met het boekhoudprogramma van Ficsus heb je de juiste tool in handen om gemakkelijk, snel en efficiënt je administratie bij te houden. Ook voor ondernemers zonder boekhoudkennis. Vele zzp’ers in de thuiszorg, jeugdzorg, ziekenhuiszorg, revalidatiezorg, gehandicaptenzorg en andere zzp’er in de gezondheidszorg gingen je al voor. Wij nemen je zorgen weg.

Het boekhoudprogramma van Ficsus.nl maakt het bijhouden van de boekhouding heel eenvoudig. In een paar klikken boek je in- en verkopen en maak je snel facturen in eigen huisstijl. Die facturen kan je vervolgens met één druk op de knop digitaal versturen. Het boekhoudprogramma is voor iedere ondernemer toegankelijk, met of zonder boekhoudkundige kennis. Ook de Btw-aangifte doe je voortaan gewoon zelf! Kies voor onze oplossingen voor zzp’ers in de zorg en ervaar hoe makkelijk het is om zelf de boekhouding te doen en altijd financieel inzicht te hebben in je onderneming.

Tags: boekhouden in de zorg, gezondheidszorg boekhouden, online boekhouden gezondheidszorg, thuiszorg boekhouden, ziekenhuiszorg boekhouden, zorg boekhoudprogramma, zorg zzp boekhouden, zzp zorg online boekhoudprogramma

verwante artikelen:

Laatste update: 2017-05-03 14:14