Ficsus.nl goedgekeurd door de Belastingdienst

Ficsus.nl goedgekeurd door de belastingdienst

Online boekhouden en de Belastingdienst

Online boekhouden via Ficsus.nl wordt via het keurmerk Zeker-Online ondersteund door de Belastingdienst. Ook de Belastingdienst heeft belang bij een goed boekhoudprogramma. Hoe beter het boekhoudprogramma, hoe sneller een eventuele controle en hoe kleiner de kans op verrassingen.

Een betrouwbare administratie is de basis voor een goede bedrijfsvoering en een juiste belastingaangifte. De stichting Zeker-Online heeft in samenwerking met de Belastingdienst daarom het keurmerk Zeker-Online ontwikkeld.

Als een boekhoudprogramma dit keurmerk heeft, ben je er zeker van dat de software veilig en betrouwbaar is. En dat deze geschikt is om gegevens mee te bewaren waar de Belastingdienst om vraagt.


De stichting Zeker-Online

In 2013 is de stichting Zeker-Online opgericht. De stichting heeft een onafhankelijk bestuur bestaande uit Bert Tuinsma (voorzitter) en Will Reijnders.

Stichting-Zeker-Online

 

 

 

Het bestuur verleent een keurmerk pas nadat op basis van een strenge, externe en onafhankelijk audit is vastgesteld dat het online boekhoudpakket voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen zoals vastgelegd in het normenkader van Zeker-Online. Het bestuur wordt geadviseerd door de Raad van Deelnemers.

Het keurmerk beoogt zekerheid. Er zeker van zijn dat je online administratieve dienst betrouwbaar, veilig en voortdurend beschikbaar is. Het keurmerk hanteert de richtlijnen voor veilige webapplicaties van het NCSC.

Daarnaast stellen zij eisen aan de continuïteit en de privacy.


Dit is van belang om de veiligheid van gebruik van een online administratie te waarborgen. Een onafhankelijk en deskundig auditteam beoordeelt de online administratieve dienst. Kies voor maximale zekerheid en breng je online boekhouding onder bij een keurmerkhouder van Zeker-Online!

Kijk voor meer informatie over het keurmerk Zeker-Online op www.zeker-online.nl

 

Onze klanten geven ons een 10,0

10,0
Kiyoh klantbeoordelingen
Bernard uit Amsterdam zei op zondag 30 september 2018
Overzichtelijk, kwalitatief hoog en betaalbaar online administratie programma welke mij enorm geholpen heeft mijn administratie op orde te houden. Erg blij met programma en bijbehorende service.
Ross uit Heiloo zei op donderdag 26 oktober 2017
Gemak van de app en de klantenservice zijn van uitzonderlijk niveau!
Klant zei op maandag 23 oktober 2017
Overzichtelijk en gemakkelijk in het gebruik (voor een zeer schappelijke prijs). Vragen worden door de klantenservice snel opgepakt.
Angie Gratton uit Mierlo zei op dinsdag 19 september 2017
Het is een uitzonderlijke situatie, maar bij een dubbele aankoop van 2 boekhoudprogramma's heb ik Ficsus benaderd met de vraag of ik me nog kon ontbinden van het betaalde contract. Zij waren extreen schappelijk en daarom wil ik, ook al ken ik het programma is mij nog niet, laten weten dat het met de klantenservice is het in ieder geval dik in orde. Vandaar dat ik toch even een reactie achter laat. Super!
Qi Vitaal Ede uit Ede zei op donderdag 10 augustus 2017
Overzichtelijk en makkelijk programma met een vlotte en meedenkende klantenservice. De punten waar ik tegenaan loop vanwege afwijkende type administraties worden netjes en met handige tips verholpen.
ton zoeren uit Soest zei op dinsdag 8 augustus 2017
makkelijk in gebruik, stuur alle aangiften zelf naar de belastingduenst echt het geld waard!
Carolien Thuiszorg uit Aalsmeer zei op dinsdag 8 augustus 2017
Super snelle klantenservice echt niet verwacht voor dit geld
Jan Klein Brinke uit Elst zei op dinsdag 28 februari 2017
Snelle respons en adequate oplossingen