Boekhoudprogramma eenmanszaak

Als ondernemer met een eenmanszaak wil je niet veel tijd kwijt zijn aan je boekhoudprogramma. Het boekhouden moet eenvoudig en snel gebeuren. Daarnaast wil je ook maximaal inzicht hebben in je cijfers.

Op welke gebieden liggen voor mij kansen en welke bedreigingen komen op mij af? Dit alles moet overzichtelijk in het boekhoudprogramma worden weergegeven.

Het boekhoudprogramma is zo opgezet dat ondernemers met een eenmanszaak zelf hun boekhouding kunnen bijhouden zonder dat ze daarvoor boekhoudkundige kennis nodig hebben.

 

 

Een boekhoudprogramma voor je eenmanszaak

Het online boekhoudprogramma van Ficsus.nl is speciaal ingericht voor een eenmanszaak. Je kunt overal eenvoudig inloggen. Met één druk op de knop verstuur je makkelijk even een factuur of betalingsherinnering.

Ook beschikt het boekhoudprogramma over een handige koppeling met je bank. Je ziet hierdoor precies hoe je er financieel voor staat. 

Het enige wat je bij Ficsus.nl hoeft te doen is de inkomsten en uitgaven in te voeren. De slimme online boekhoudsoftware doet de rest. Het boekt automatisch je facturen. Op die manier zie je direct hoeveel btw je moet afdragen aan de Belastingdienst.

Dit staat overzichtelijk weergegeven in de btw-aangifte. Met één druk op de knop is deze aangifte verstuurd naar de Belastingdienst. Je hebt ook direct overzicht van je winst / verlies. Dit wordt eenvoudig weergegeven in een winst- en verliesrekening. 

De kracht van Fiscus.nl ligt in het feit dat alle processen rondom de boekhouding ontstaan vanuit één centraal punt, namelijk het financieel dashboard. Met de knoppen inkomsten- en uitgaven boeken voer je jouw factureren in.


Het boekhoudprogramma verwerkt dit in boekhoudkundige juiste overzichten. Alles wordt voor je geregeld. Op die manier houdt je tijd over voor hetgeen er echt toe doet: namelijk ondernemen. 

 

Boekhoudprogramma eenmanszaak

 

Online boekhouden voor een eenmanszaak

Ontdek zelf hoe makkelijk boekhouden is met Ficsus.nl. Een professionele, voordelige en compleet online boekhoudprogramma voor ondernemers met een eenmanszaak.

Probeer daarom 35 dagen gratis of Ficsus.nl bij jou en je eenmanszaak past. Het complete boekhoudpakket is al beschikbaar voor slechts €12,50 per maand. Boekhouden voor een eenmanszaak wordt weer leuk!

Boekhoudprogramma voor een eenmanszaak