E-boekhouden zzp

Wil je als zzp'er graag e-boekhouden? Bij Ficsus.nl ben je aan het juiste adres. Ficsus.nl weet namelijk precies welke boekhoudfuncties belangrijk zijn voor een zzp'er.

In eenvoudige taal begeleidt het boekhoudpakket je door de boekhouding. E-boekhouden wordt ongekend eenvoudig in gebruik

Start nu direct met 35 dagen gratis E-boekhouden voor zelfstandige zonder personeel en ontdek het gebruiksgemak. 

 

 

E-boekhouden zzp in Ficsus.nl

E-boekhouden met Ficsus.nl? Ficsus.nl brengt een online boekhoudprogramma op de markt die over alle functies beschikt die een zzp'er daadwerkelijk nodig heeft.

Alle functies, gebruikte termen en processen zijn op je afgestemd. Als je weet wat een factuur, een bankafschrift en een bonnetje is, dan kan je direct aan de slag met e-boekhouden. 

Dit gecombineerd met een deskundige & razendsnelle helpdesk, maakt Ficsus.nl tot de meeste geliefde boekhoudprogramma onder zelfstandige ondernemers


Ficsus.nl maakt het mogelijk dat je eenvoudig je balans, winst- en verliesrekening en openstaande posten kunt inzien. Dit op basis van je ingevoerde financiële gegevens. Met je actuele cijfers bij de hand, ben je in staat om beter te ondernemen. 

Ook verstuur je de btw-aangifte direct vanuit Ficsus.nl. Nadat je alle inkomsten en uitgaven in het boekhoudpakket hebt ingevoerd, staat de btw-aangifte direct voor je klaar. Je verzendt deze met één muisklik naar de Belastingdienst.

Je hebt hiervoor geen aanvullende gegevens nodig. Alles heeft Ficsus.nl al voor je geregeld. 

In Ficsus.nl kan je ook gebruik maken van de handige factuurmodule. Je kunt eenvoudig facturen maken in je eigen huisstijl. Je voegt eenvoudig je logo en eigen gemaakte teksten toe. Je kunt echter ook gebruik maken van de voorbeeldsjablonen van Ficsus.nl.

Deze kan je aanpassen naar je eigen wensen, of je ontwikkelt zelf een eigen sjabloon. Iedere factuur die je aanmaakt wordt automatisch in je boekhouding verwerkt. Gebruik daarnaast ook de urenregistratie module van Ficsus.nl. Ideaal als je factureert op opdracht- of projectbasis.

Je kunt eenvoudig per project of opdracht aangeven welke activiteiten je uitvoert tegen welk uurtarief. Je klikt vervolgens aan welke uren je wilt factureren en Ficsus.nl zet de factuur voor je klaar. Deze kan je vervolgens direct versturen via de post of de e-mail.

 E-boekhouden voor zzp 

Start met e-boekhouden voor zelfstandige ondernemers!

E-boekhouden via Ficsus.nl is geschikt voor iedere zelfstandig ondernemer. Het biedt een uitstekende ondersteuning voor je administratie. Het boekhoudprogramma neemt je veel werk uit handen.

Ook de klantenservice is uitstekend te noemen. Het betreft een snel, professioneel en handig boekhoudpakket voorzien van alle gemakken.

Voor zzp'ers met weinig affiniteit met boekhouden is het een handige oplossing. E-boekhouden ZZP start met Ficsus.nl.

E-boekhouden zzp