Online boekhouden Stichting

Je wilt als stichting graag online boekhouden. Welk programma is daarvoor geschikt? Het is van belang dat je met één blik op een scherm kan zien waar de stichting staat.

Gezien het feit dat een stichting werkt zonder winstoogmerk, behoren kosten en inzicht tot budgetten tot de belangrijkste informatiebronnen. Ficsus.nl geeft stichtingen de boekhoud-oplossing.

Een goedkoop en veilig programma die alle functies biedt die nodig zijn voor een correcte boekhouding van een stichting. Door online te gaan boekhouden met Ficsus.nl kan de boekhouding eenvoudig worden overgedragen aan de volgende penningmeester en heeft de voorzitter altijd inzicht in de voortgang en de actuele stand van zaken.

Online boekhouden voor een stichting begint bij Ficsus.nl.

 

 

Online boekhouden voor Stichting in Ficsus.nl

Online boekhouden in Ficsus.nl is ongekend eenvoudig. Binnen een paar minuten raak je vertrouwt aan het boekhoudprogramma. Ficsus.nl werkt namelijk met een overzichtelijk dashboard.

Dit handige dashboard biedt je alleen die functies aan die je ook daadwerkelijk nodig hebt. Met de grote knoppen: Inkomsten- en uitgaven boekhouden, verwerk je jouw boekingen.  Je kunt overal - overweg, thuis of op het werk - even snel je administratie bijwerken.
 

Ficsus.nl werkt namelijk in de cloud en daarom kun je overal je online boekhouding raadplegen. 


Ficsus.nl beschikt tevens over een uitgebreide lijst met 'veelgestelde vragen'.  Loop je vast in je boekhouding, dan kun je hier handig gebruik van maken. Daarnaast biedt Ficsus.nl ook een adequate klantenservice aan haar klanten.

Deze service is 24/7 bereikbaar. Indien gewenst, kan een van onze klantenservicemedewerkers meekijken in je boekhouding. Je dient hier natuurlijk vooraf toestemming voor te geven. Op die manier kunnen we vragen snel en efficiënt behandelen.

Online boekhouden voor begint voor een stichting bij Ficsus.nl.

Online boekhouden stichting en de prijs

Je kunt bij Fiscus.nl gebruik maken van een alles-in-een pakket. Ficsus.nl stelde dit pakket samen op basis van de 'echte' behoefte van de klant. Je kunt onbeperkt boekhouden zonder beperkingen.

Verwerk oneindig veel facturen of voeg honderden klantrelaties toe. Je kunt al online boekhouden voor slechts €12,50 per maand. Ben je benieuwd of Ficsus.nl Boekhouden Compleet bij je past, probeer het dan eerst 35 dagen gratis.

Je zal ervaren dat online boekhouden helemaal niet moeilijk is. Profiteer nu als stichting en start direct met online boekhouden!