Opleiding boekhouden

Een opleiding boekhouden nodig voor het voeren van een correcte administratie? Dat is zeker niet nodig, mits je gebruik maakt van het online boekhoudprogramma van Ficsus.nl.

Je zult, evenals 12.000 andere gebruikers, ervaren dat online boekhouden met Ficsus.nl ongekend eenvoudig is.

Onze missie is dan ook: het online boekhouden voor zzp'ers leuker en eenvoudiger maken! Als ondernemer wil je ontzorgt worden bij het doen van je boekhouding. Snel, makkelijk en correct zijn volgens ons sleutelwoorden waaraan het boekhoudprogramma dient te voldoen.

Je wilt namelijk bezig zijn met ondernemen en niet teveel tijd kwijt zijn met randzaken als urenregistratie, rittenregistratie en productadministratie.


Wij begrijpen ook dat je er niet naar uitkijkt om zelf een balans of winst- en verliesrekening te maken. Deze financiële overzichten moeten voor je gemaakt worden in duidelijke en eenvoudige taal, zodat je precies weet hoe je als bedrijf ervoor staat.

Ficsus.nl denkt met je mee en neemt de boekhouding uit handen.

 

 

Een opleiding boekhouden nodig om te werken met Ficsus.nl?

Een opleiding boekhouden nodig om Ficsus.nl te begrijpen? Dat is zeker niet nodig. Ficsus.nl werkt buitengewoon eenvoudig. Je zult ervaren, net als 12.000 andere tevreden gebruikers, dat Ficsus.nl je boekingen op een slimme manier verwerkt.

Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van je inkomsten en je uitgaven. Ficsus.nl verwerkt deze boekingen op een juiste manier. Binnen een handomdraai staan de noodzakelijke financiële overzichten voor je klaar. Je balans, winst- en verliesrekening en btw-aangifte worden gemaakt.

Je krijgt direct overzicht in je opbrengsten en kosten. 


Ficsus.nl maakt het online boekhouden nog leuker. Met behulp van handige modules werk je nog efficiënter. Met de factuurmodule beschik je over eenvoudige boekhoudsoftware waarmee je online kunt factureren.

Je maakt vlot een factuur in eigen huisstijl. Met de urenregistratie-tool staan je (gewerkte)uren overzichtelijk onder elkaar. Met één druk op de knop voeg je je uren toe aan je factuur en verstuur je direct naar de klant.

Ook je rittenregistratie is altijd actueel. In een handig overzicht zie je direct hoeveel kilometer je privé, of zakelijk rijdt.

Daarnaast beschikt het boekhoudprogramma over een handige relatie- en productbeheer-module.  

Opleiding boekhouding nodig?

Je kunt dus met een gerust hart je boekhouding voeren in Ficsus.nl, zonder een opleiding boekhouding te hoeven volgen. Je zult ondervinden dat boekhouden helemaal niet moeilijk is. In een mum van tijd richt je je administratie in. Kom je er toch niet uit, dan helpen wij jou graag verder.

Je kunt ons eenvoudig benaderen via de e-mail of telefoon. Ficsus.nl kun je 35 dagen gratis uitproberen, waar en wanneer jij maar wilt.

Start vandaag nog met Ficsus.nl en je zult ondervinden dat boekhouden ook leuk kan zijn.