Boekhouden vereniging

Als vereniging zal je ook moeten boekhouden. Je hebt immers te maken met inkomsten en uitgaven. Het bestaan van een vereniging draait normaliter op vrijwilligers. Zij zijn vaak belast met het bijhouden van de boekhouding. Ficsus.nl wil het daarom voor hen zo eenvoudig en leuk mogelijk maken. 

Met de boekhoudsoftware van Ficus.nl kun je eenvoudig je inkomsten en uitgaven bijhouden. Door de eenvoudige werking van het boekhoudprogramma, kan iedere vrijwilliger hiermee werken. Kom je er toch even niet uit, dan beschikt Ficsus.nl over handige handleidingen. Binnen een paar minuten kun je als vereniging starten met boekhouden. 

Het grote voordeel van digitaal boekhouden is dat je vanaf elke locatie toegang hebt tot je administratie. Je kan op ieder moment inloggen en je inkomsten en uitgaven inzien. Bovendien worden er automatisch back-ups gemaakt. Je hebt dan geen zorgen meer over de bereikbaarheid van je boekhouding

Boekhouden in Ficsus.nl is ook zeer betaalbaar. Wij werken niet met nutteloze functies die je toch niet gebruikt. Op die manier kun je ons boekhoudprogramma al gebruiken voor slechts €12,50 per maand.